WEBFocus elérhetősége, klikk...

Legyen selyem vagy brokát, bársony vagy tüll, gyapjú vagy pamut: az enteriőrt szinte elvarázsolják a jól megválasztott, beleillő lakástextíliák. Ehhez nem árt, ha némi fantáziával nyúlunk a kiválasztott anyaghoz, hiszen minden helyiségnek megvan a maga sajátos légköre, aminek hatását tovább lehet fokozni vagy éppen ellenkezőleg tompítani a megfelelően alkalmazott kiegészítő kelmékkel.

Nagykép megtekintése...Megtisztelne, ha ezekben az apró, de nem utolsó munkálatokban a segítségére lehetnék.

2000-ben a Népi Mesterségek és Művészetek Szakiskolájában szereztem Közművelődési és Művészeti Szolgáltatásszervező diplomát, Játszóházi foglalkozásvezetői szakképesítést és Szőnyegszövő oklevelet.
Mestereim voltak: Haázné Szőcs Emese, Petráss Anna, Petráss György
Több alkalommal jártam Erdélyben, ahol volt mesterem segítségével ismerkedtem meg idős hagyományokat tisztelő kéziszövőkkel, akiktől új szövő és fonó mintákat tanultam. Rendszeresen tervezek, készítek szőtteseket.

A szőnyegszövés szerteágazó alapanyagai közül a jellegzetes gyapjúszövés fontos számomra, ennek a terület hagyományainak megőrzése és ápolása. Ugyanakkor nagyon nyitott vagyok az új, kreatív, spontán benyomások alapján készítendő gyapjú alapanyagú szőnyegek, falvédők, díszpárnák elkészítésére.

Zsűriztetés

Link...Termékeim zsűriztetése a Hagyományok Háza, Kézműves és Művészeti Alkotókörök és az Iparművészeti Egyesületek keretein belül történik. Szőnyegeim, egyéb szőttes termékeim zsűriztetésével növelem azok értékeit, visszaigazolást kapok a mesterektől, illetve kritikákból, dicséretekből teszek szert nagyobb tudásra.

Oktatás

2003-ól Általános iskolákban, Művelődési Központokban tartok alsó tagozatos gyermekek részére kézműves foglalkozásokat.

Tanulmányok, bizonyítványok

 

Levélküldés... www.skype.hu - Internetes telefon...
Bemutatkozás | Akciós termékek | Tevékenységeim | Referenciák | Oktatás | Kapcsolat | Megrendelés | Fogalmak